sobota 21. listopadu 2015

Vášnivý sprosťák - Christina Lauren


Co můžete očekávat od Vášnivého sprosťáka? No rozhodně pěkných pár sprosťáren! J





Autor: Christina Lauren 
Originální název: Dirty Rowdy Thing
Série: Wild Seasons, díl druhý
Nakladatelství: JOTA
Počet stran: 311


Oficiální anotace:
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
Na rozdíl od svých nejlepších kamarádek, Mii a Loly, je Harlow Vega známá tím, že si vždycky ráda užije. Provdat se opilá v městě hříchu za až komicky svůdného, drsného kanadského rybáře Finna Robertse, který (žádné překvápko) dokonale vládne svýma svalnatýma rukama, rty i tělem – to je přesně její styl.Ale byla to jen jednorázovka: sprostá, drsná a nekomplikovaná… dokud se Finn pracovně neobjevil v San Diegu, kde Harlow žije. Není připravená na vážný vztah, ale když jsou spolu, uvědomí si, že na něm přece jen cosi je. Možná to není láska (kruci, ani ho nemá ráda), ale jejich vzrušující hrátky jim poskytují dokonalé rozptýlení od děsivých životních změn, kterým oba čelí. Dohodli se na sexu – divokém a vášnivém – ale teď se z jejich dohody začíná klubat něco opravdovějšího. 






Harlow za sebou má ne příliš vydařenou noc, s výběrem partnera sáhla pěkně vedle a do toho všeho ještě hned po ránu narazí v kavárně na Finna. Toho Finna, se kterým při jejich dámské jízdě uzavřela ve Vegas sňatek a zažila nejúžasnější noc plnou sexu v životě. Toho Finna, za kterým jela do divoké Kanady a překvapila ho jen v kabátu se spodním prádélkem pod ním. 
Že to mezi nimi stále jiskří nemusím vůbec psát, to je jasné. Ze začátku berou sex jako únik od svých problémů. Harlow se snaží nemyslet na vážnou nemoc své matky, její přirozeností je jí ve všem pomáhat, ale i ona si uvědomila, že jí musí nechat nějaký prostor. A Finn - ten přijel, aby se rozhodl, jak vyřešit krizi v rodinném podnikání a udržet tak jeho tradici. Rozptýlení od těchto starostí je pro něj také vítané. V okamžiku, kdy si začínají uvědomovat, že by jejich vztah mohl sklouznout do vážnějších rovin, než je pouhý sex, pokouší se zvolnit. Ale jejich přitažlivost je silnější. Najdou společnou cestu? 


Už když jsem četla předchozí díl - Vášnivého svůdníka, těšila jsem se na díl, který bude věnovaný Harlow a Finnovi. Tušila jsem, že si tyhle postavy zamiluji. A taky že ano.
Christina to s postavami a jejich charaktery zkrátka umí. Stejně tak její styl psaní je neskutečně čtivý, prakticky hned od prvních stránek jsem byla lapena a četla a četla a četla ...
Leckdo by Hawlov zaškatulkoval jako zhýčkanou dcerunku Hollywoodských hvězd, ale opak je pravdou. Je skvělá, pro svou rodinu dýchá, své přátele miluje a nejraději by jim ve všem pomáhala, aby byli šťastní. Ta její přímočarost a svéhlavost mě hrozně bavila. Stejně tak její upřímnost, mnohé její dialogy s Finnem mě rozesmály. 
Finn se naopak jeví jako spíše tichý, rozvážný, ale stejně jako Harlow - velice loajální ke své rodině, na které lpí. Možná i trochu samotářský typ, který si rád řeší problémy sám a po svém. Z toho vyplývá i jeho přirozená dominance v posteli. 
Já mohu knihu s klidným svědomím doporučit, má romantická dušička si přišla na své a zároveň jsem se u toho královsky bavila.



Moje hodnocení:   100 %

Žádné komentáře:

Okomentovat